Køletrailer og Frysetrailer

Viser alle 4 resultater

Nyt produkt

Køle/Fryse modul

2.300,00 DKK Med 25% moms: 2875 DKK

Køletrailer

2.000,00 DKK Med 25% moms: 2500 DKK

Reol til køle eller fryserum

200,00 DKK Med 25% moms: 250 DKK

Temperatur Overvågning

500,00 DKK Med 25% moms: 625 DKK

Køle- og frysetrailer udlejning hos festudlejning.com

Med en køletrailer eller frysetrailer fra festudlejning.com, er du sikker på, at dine kølevare holder sig friske og kolde til dit arrangement. Køletrailerne fra festudlejning.com, kan kun køle, hvis du har brug for frys kan frysemodulet varmt anbefales da denne har en meget bedre isolering. Derudover er vores køletrailer utrolig nem at håndtere, og du vil ikke skulle bruge mange minutter på opsætningen af traileren.

Vores køletrailere måler 175×380 cm og vejer små 1400 kg. Du vil med andre ord have rigeligt med plads til dine køle og frysevare. Ud over køletraileren medfølger også et el-kabel (10 m, 220 v.) samt instruktioner til opsætningen af traileren.

Køle/frysemodul

Disse moduler kan både køle og fryse(husk at sige til ved bestilling hvis de skal fryse), vi er begyndt at udleje disse kølerum da der er mange fordele, lav transport omkostning da der kan være op til 4 stk moduler på en transport, de står på jorden så man kan gå direkte ind i dem, isoleringen er 100 mm som et professionel køle/fryserum, samtidig er de meget lydsvage.

Rengøring af køletrailer eller køle/frysemodul

Køletraileren eller frysetraileren skal rengøres inden afleveringen – og skal afleveres tilbage i samme stand som du modtog den. Som lejer står det dig frit for, om du selv ønsker at stå for rengøringen eller du ønsker at festudlejning.com står for denne service. Du skal dog være opmærksom på, at festudlejning.com tager 250 kr. ex moms for denne service.

Vagttelefon til din køletrailer

Du vil altid have mulighed for, at komme i kontakt med festudlejning.com, hvis uheldet er ude med det udlejede materiale eller support til opsætning. Hos Festudlejning.com vil vi gøre, hvad vi kan for at løse dit problemet, hvad enten det er via rådgivning gennem telefonen eller vi fysisk kommer og udbedrer skaden.

Ønsker du at leje en køletrailer eller har du nogen spørgsmål til udlejning af køletraileren, så er du meget velkommen til at kontakte festudlejning.com.

Top