Køletrailer

Viser det enkelte resultat

Køletrailer

2.000,00 DKK Med 25% moms: 2500 DKK

Køletrailer udlejning hos festudlejning.com

Med en køletrailer fra festudlejning.com, er du sikker på, at dine køllevare holder sig friske og kolde til dit arrangement. Køletrailerne fra festudlejning.com, er alle sammen udstyret med en funktion, så du kan benytte traileren til du både køl og frys. Derudover er vores køletrailer utrolig nem at håndtere, og du vil ikke skulle bruge mange minutter på opsætningen af traileren.

Vores køletrailere måler 175×380 cm og vejer små 1400 kg. Du vil med andre ord have rigeligt med plads til dine køle og frysevare. Ud over køletraileren medfølger også et el-kabel (10 m, 220 v.) samt instruktioner til opsætningen af traileren.

Rengøring af køletrailer

Traileren skal rengøres inden afleveringen og afleveres tilbage i samme stand, som den blev udleveret i. Som lejer står det dig frit for, om du selv ønsker at stå for rengøringen eller du ønsker at festudlejning.com står for denne service. Du skal dog være opmærksomme på, at festudlejning.com tager 250 kr. ex moms for denne service.

Vagttelefon til din køletrailer

Du vil altid have mulighed for, at komme i kantakt med festudlejning.com, hvis uheldet er ude med det udlejede materiale eller support til opsætning. Hos Festudlejning.com vil vi gøre, hvad vi kan for at løse dit problemet, hvad enten det er via rådgivning gennem telefonen eller vi fysisk kommer og udbedrer skaden.

Ønsker du at leje en køletrailer eller har du nogen spørgsmål til udlejning af køletraileren, så er du meget velkommen til at kontakte festudlejning.com.

Top