Lej toiletvogne og toiletmoduler

Du har sikkert brugt en toiletvogn eller to i din levetid. En toiletvogn er et moderne udhus, også kaldet et toiletmodul, ’lille hus’, eller ’skuret’. Toiletvogne kan være så grundlæggende som det udendørs-toilet du finder til en koncert eller noget så overdådigt, som et luksus mobilt toiletmodul på trailer.

Leje af toiletvogn

Toiletvogne  er steget i popularitet siden de først blev introduceret i 1960’erne.Valget af toiletvogne er med til at afgøre successen af en begivenhed, men det er ikke en bekvemmelighed, som de fleste af os giver en tanke. Når man planlægger en udendørs begivenhed eller opstiller en byggeplads, vil du hurtigt indse, valget af toiletvognen betyder alt. Ring for et for uforpligtende tilbud:

40 32 52 57

På festudlejning.com har vi et stort udvalg af toiletvogne, til alt fra de mindre arrangementer til de helt store arrangementer. Hos os vil du altid finde den helt rigtige toiletvogn til dit arrangement. Festudlejning.com er en virksomhed med aktiviteter indenfor udlejning af festartikler, såsom toiletvogne og toiletmoduler, til primært Fyn og Jylland. Virksomheden er grundlagt i 1991 i Varde og har gennem årene udviklet sig fra at udleje primært til private, til i dag at have fokus på udlejning til erhvervsdrivende.

Hvornår kan du bruge en toiletvogn?

Der er utallige situationer, hvor du kan få brug for en toiletvogn. Toiletvogne ER mest typisk UDLEJET TIL:

 • Fester i baghaven
 • Koncerter
 • Udendørs festivaller/events
 • Udendørsbryllupper
 • Markedspladser
 • Stadions
 • Golf baner
 • Byggepladser
 • Krisesituationer

Denne liste er kun toppen af isbjerget. Toiletvogne kan lejes og sættes op til større forsamlinger overalt, hvor behovet måtte være.

Fordele ved at leje toiletvogne og toiletmoduler:

 • Bekvemmelighed
 • Crowd control
 • Kontrol over sanitært affald
 • Adgang til håndvaske
 • Minimal forstyrrelse på eksempelvis byggepladser
 • Prisbilligt alternativ til deciderede toiletter
 • Nul risiko for tilstopning eller VVS udfordringer
 • Nem transport

Den toiletvogn de fleste af os er bekendt med, er det lille mobile toilet, konstrueret af karakteristisk BLÅ letvægts plast. Disse toiletter bruges ved udendørsarrangementer og på byggepladser, og fungerer som et midlertidig toilet. Det kan nemt flyttes fra sted til sted.

Toiletmoduler kan også lejes med en separat håndvask. Fordi en toiletvogn ikke bruger traditionel VVS, kan vognen inkluderer lugt-dræbende kemikalier til at desinficere og håndtere affald. Disse kemikalier er den klassiske blå væske fundet på bunden af kummen.

FUN FACT: Det er sikkert at redde ethvert objekt, du ved et uheld har tabt ned i kummen i en toiletvogn. Da det blå desinfektionsmiddel indeholder store mængder af affald, bør du dog vaske dine hænder grundigt efter en redningsmission.

Leje af toiletvogne er en enkel løsning til bortskaffelse af hygiejnisk affald til en større begivenhed uden direkte adgang til toiletter. Før du underskriver kontrakten, er her et par ting, som er værd at huske om leje af toiletmoduler.

 • Toiletvogne kan placeres næsten over alt – så længe underlaget er plant
 • Toiletter kan lejes i næsten alle intervaller; uger, måneder – sågar år.
 • Toiletvogne er lugt-kontrollerede med flydende vaskemiddel i kummen
 • Afhængig af toiletvognen er det ikke nødvendigt, at tilkoble den noget. Større modeller kan dog kræve både strøm og vand-tilkobling.

3 slags toiletvogne

Toiletvogne med tank, er helt perfekte til steder, hvor der ikke er vand og kloak. Vi har både de klassiske toiletmoduler med 1 til 2 toiletter, handicap toiletvogn samt urinal og pissoir.

Vores toiletmoduler med tank er ligeledes utrolig nemme at sætte op og samtidig nemme at fjerne efter arrangementet afslutning. Så leder du efter en hurtig og nem løsning, så er vores toiletvogn med tank den helt rigtig løsning for dig.

Toiletvogne med afløb, er vandskyllende toiletter, som man kender det hjemmefra. Disse toiletter er helt ideelle at benytte, hvis man er i nærheden af vand og kloak. Vandforbruget hos disse toiletvogne er ca. 5 liter pr. toiletbesøg. Hver derfor opmærksomme på, om vandtrykket er tilstrækkelig til de større vogne. Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl.

Toiletter med vacuum, er det seneste nye indenfor toiletvogne. De nye vacuum toiletter har en vandbesparelse på 80-90 % i forhold til de vandskyldende toiletter. Du kan derfor med fordel benytte disse toiletter på områder, hvor vandforsyningen og kloakforholdende er begrænset.

Få hjælp til dit arrangement med toiletvogne

Det kan være svært at vurdere, hvor mange og hvilke toiletvogne, der skal benyttes til et specifikt arrangement. Derfor er du meget velkommen til at benytte dig af vores mange års erfaring i branchen. Vi hjælper dig gerne med at ligge en plan for dit arrangement og komme med vores bud på antallet af toiletvogne til dit arrangement.

Ligeledes står vi til rådighed, hvis du ønsker hjælp til opsætning, nedtænding og rengøring. Du vælger kort sagt den løsninger, der passer dig bedst. For at sikre den bedste service har du altid mulighed for, at kontakte os på vores vagttelefon, hvor du vil have mulighed for at få hjælp og rådgivning til de udlejede toiletvogne.

Hvis du har nogen spørgsmål eller ønsker at få et tilbud på udlejning af toiletvogne til dit arrangement, så er du meget velkommen til at ringe til Torben og få en uforpligtende snak og et godt tilbud.

Top