Mobilhegn og byggepladshegn

Viser alle 5 resultater

Banner med påskriften “PISSOIR”

140,00 DKK Med 25% moms: 175 DKK

Gorillahegn

120,00 DKK Med 25% moms: 150 DKK

Højt hegn

35,00 DKK Med 25% moms: 43.75 DKK

Højt hegn med sort dug

70,00 DKK Med 25% moms: 87.5 DKK

Lavt hegn

52,50 DKK Med 25% moms: 65.625 DKK

Mobilhegn og byggepladshegn til flere formål

Når I vælger hegn, er der naturligvis mange muligheder. Med et mobilhegn eller byggepladshegn hos festudlejning.com sikres I den absolutte fleksibilitet både i opsætning og nedtagning. Festudlejning.com er leveringsdygtige i de efterspurgte højder og længder, og hvis ikke, kan det skaffes. Dette omfatter også 1-meter hegn, klassiske festivalhegn (stålhegn) eller typiske publikumshegn.

Vælg det rigtige mobilhegn eller byggepladshegn første gang

Hos festudlejning.com har vi stor erfaring med vore kunders forskellige behov. Vi er dygtige til at målrette løsningerne til dig, så du er sikker på, at du får det rigtige produkt samt den rigtige opsætning og nedtagning. Vi kender branchen og ved, hvor essentielle deadlines er for afviklingen. Vi leverer mobilhegn og byggepladshegn præcist og fleksibelt, hvor det passer dig.

Mobilhegn og byggepladshegn der virker

Vores hegn er i den rigtige kvalitet og er skabt til formålet. Hegnene har været brugt til mange formål med stor succes. Det er nemt at opsætte, og kan afskærme større områder på kort tid.

Festudlejning.com leverer eksempelvis både byggepladshegn og mobilhegn. Der er selvfølgelig forskellige behov alt efter formålet, men du er altid velkommen til at ringe til os og få en snak om tingene – og en skarp pris!

Stor erfaring med byggepladshegn, mobilhegn og festivalhegn

Festudlejning.com startede sine services i 92 og har siden haft mange glade kunder i porteføljen. Der er stort fokus på, at vore kunder kommer igen, og det kræver den rigtige service til den enkelte. De mange års erfaring i branchen giver grundlaget for at skabe lange og vedvarende relationer til brugere af vore hegn.

Ønsker du en skarp pris eller blot en snak om hegn? Giv os et kald på 40325257 eller smid en mail mailto:torben@festudlejning.com – så ringer vi dig op!

Top