Toilet og badevogn

Viser alle 5 resultater

Badevogn med 8 brusere

5.000,00 DKK Med 25% moms: 6250 DKK
Nyt produkt

Brusemodul med 6 seperate bruserum

3.000,00 DKK Med 25% moms: 3750 DKK

Kedelcentral

3.000,00 DKK Med 25% moms: 3750 DKK

Toilet- og badevogn pr måned

2.300,00 DKK Med 25% moms: 2875 DKK

Toilet- og badevogn pr uge

1.600,00 DKK Med 25% moms: 2000 DKK

Toilet og badevogn

Festudlejning.com har været i den mobile toilet udlejningsbranche i over 15 år og har leveret mobile toiletter til en lang række begivenheder samt byggepladser overalt i landet. Uanset om du er på udkig efter robuste mobile toiletter og brusere til arbejdspladsen eller skræddersyede luksus toiletter til en VIP begivenhed, kan Festudlejning.com give dig løsningen med en omfattende og fleksibel vifte af mobile toiletter og badevogne.

Badevogne kommer med en bred vifte af muligheder. De fleste huslejere har evnen til at koble ind på byens vand og kloakledninger. Toilet og badevogne er tilgængelige over hele landet. Du kan se hele udvalget af toilet- og badevogne nedenfor.

Fordele ved toilet og badevogne

Festudlejning.coms  brusevogn har indbygget oliefyr som kan opvarme vandet til de 8 brusekabiner. Hver vogn er opdelt i herre-dameafdeling med hver 4 brusekabiner samt 2 håndvaske. Vognen kan opstilles hvor der mangles ekstra badefaciliteter. Eneste krav er, at der er umiddelbar adgang til vand, afløb og el. Festudlejning.coms sortiment råder desuden over:
• Nem at flytte da den er på hjul og trækkes efter en bil
• Stilfulde indretning
• Lys og varme
• Oliefyr

Fordele ved toilet og badevogne

Festudlejning.coms brusemoduler leveres i moduler med hver 6 separate bruserum, hvilket gør at bruserummene udnyttes optimalt og gæsten har et aflåst bruserum. Brusemodulerne kan kobles sammen og tilsluttes et ekstern kedelcentral som kan lave varmt vand op til 24 bruserum. Fordelen med moduler frem for vogne er at transport udgiften er væsentlig lavere, samt at gæsterne ikke skal op af en trappe da modulerne står på jorden.

Ring og hør mere om en mobil toilet og badevogn

Har du brug for ekstra baderum i en periode? Du er altid velkommen til at give os et kald, og høre mere omkring hvad vi kan tilbyde. Det er vigtigt for os, at du altid får den rigtige løsning – hvorfor vi også tilbyder 24 timers alarmering, hvis der skulle ske fejl på materialet. I så fald vil hurtigst muligt sørge for at få repareret eller udskifte modulet.

Top