Beboelsesvogne

Udlejning af beboelsesvogne
Leder du efter nemme og komfortable overnatningsmuligheder, så har vi den helt rigtig løsning til dig. Vi udlejer beboelsesvogne til op til 2 personer pr. modul, hvor der er mulighed for at tilslutte el for at benytte køleskab og andre el-apparater i beboelsesvognen. Der er ligeledes tilknyttet bordplads, der kan benyttes til arbejde eller spiseplads. Alle beboelsesvogne er derudover installeret med kodelås, hvilket betyder, at der ikke er behov for nøgler.
Rådgivning omkring udlejning af og beboelsesvogne
Er du på udgik efter en beboelsesvogn til dig eller dine ansatte, så er du meget velkommen til at gøre brug af vores ekspertise. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra opsætning til den afsluttende rengøring. Derudover er du meget velkommen til at komme med en forespørgsel på, hvilket inventar, du ønsker leveret med beboelsesvognen, så vil vi se, hvad vi kan gøre.

For at sikre din brugeroplevelse, har du altid mulighed for at kontakte os på vores vagttelefon. Her vil du altid have mulighed for at få hjælp og rådgivning vedrørende din beboelsesvogn.

Hvis du har nogen spørgsmål eller ønsker at få et tilbud på beboelsesvogne, så er du meget velkommen til at ringe til os og få en uforpligtende snak og et godt tilbud.